torsdag 11 januari 2007

Jag vann Rond 1 på poäng


Triumf kortet hjälpte mig att få rätt i min försäkringsfråga.

Försäkringsbolaget har gått med på att ersätta mig för mina läkarkostnader. Tack till L-I S. för hjälpen.

4 kommentarer:

FANCY sa...

hej Carlos!
Tack för din kommentar hos mej.
tt ta hem en rond mot F.B. är fasiken inte lätt.

För att svara dej...Jag bloggar i syfte att väcka och ge möjlighet att reflektera.På ett eller annat sätt kan vi alla råka ut för människors illvilja. Men vill att vi ska våga lite, uppträda schysst mot varandra inte dra ner rullgardinen för de som har det svårt.Jag är nära människor som vi alla kan känna oss maktlösa inför,i tron att vi "ändå" inte kan stötta och hjälpa. just därför drar vi ner rullgardin.

Tack för din omtanke
Kram

Carlos sa...

Hej Fancy!

Jag är glad att du är så stark att du inte låter dig påverkas av människor illvilja. Det vore synd om sådana kreativa människor som du skulle behöva stänga av sina bloggar för att det finns människor med illvilja här i världen.

När det gäller att få rätt mot stabilisimanget, när man blir sjuk eller skadar sig, då tycker jag synd om de människor som inte har så mycket kunskap om sin kropp att de måste lita på läkaren eller naprapaten. Många av dem blir dömda till ett liv fyllt av mediciner och sjukhusbesök. Deras livskvalité blir som bortblåst.

Sköt om dig,

Kram
Carlos

N.B. Den dag jag kommer hem ska lyssna på din och Anna-Lys musik.

ANNA-LYS sa...

Ohhhh Carlos,

Jätte-kul att du vann!!! :-D

Ha nu en mysig helg,

*kram*

Anna-Lys

Carlos sa...

Tack AnnA!

Visst är det synd om den enkla människan i denna upplysta del av världen? Ingen hjälp finns att få från de högre uppsatta. Det är alltid, jag mot alla. Om en instans säger NEJ, säger alla de andra också NEJ. Rättvisa får vi bara om vi tillhör eliten i samhället, annars är det kört.

Ha en mysig helg du med.

Besos
Carlos